Vaderdag cadeautip!

Home  /  Vaderdag cadeautip!

On mei 17, 2016, Posted by , By ,,,, , With No Comments

Vaderdag is een feestdag ter ere van vaders, waarbij het vaderschap wordt gevierd! Dit jaar vieren wij vaderdag op zondag 19 juni. Maar wist je dat de eerste vaderdag ook werd gevierd op 19 juni, maar dan in het jaar 1910?

Het leukste om te krijgen met vaderdag (maar ook met moederdag) vinden wij de zelfgemaakte knutsels. Daar kan maar weinig tegenop! Maar wij hebben het superleuke idee om papa dit jaar eens flink te verwennen met een te gek massage t-shirt!! De massage wordt uiteraard gegeven door de kinderen zelf!

Vaderdag cadeau 2016 -3 Vaderdag cadeau 2016 -5 Vaderdag cadeau 2016 -6

Dit massage t-shirt is bij Jim Pam Pam te bestellen voor 19 euro (dit is inclusief verzendkosten) en heeft boven op de rug pianotoetsen en op het middelste gedeelte van de rug twee trommels. Dit t-shirt is er in de maten S, M, L en XL en alleen te bestellen via de e-mail: info@jimpampam.nl

Ophalen van het t-shirt kan ook in Almere en in Venray, in dat geval betaal je maar 15 euro.

Bestellen kan tot woensdag 1 juni 12.00 uur. Na jouw bestelling ontvang je van ons de factuur. Voor 4 juni willen wij de betalingen binnen hebben. Alle t-shirts zullen tegelijk naar de drukker vertrekken en je ontvangt je bestelling rond 10 juni bij jou thuis.

Graag zouden we bij jouw bestelling per e-mail willen weten welke maat je wilt bestellen en naar welk adres het gestuurd mag worden. Wil je dat het t-shirt naar een ander adres gestuurd wordt (omdat papa natuurlijk zijn cadeautje nog niet mag zien), zou je dat dan ook in jouw e-mail willen vermelden?

En wij hopen dat vele papa’s een heerlijk ontspannen vaderdag (en zomervakantie, en zondagochtenden, en vrijdagavonden, en eigenlijk gewoon zo vaak mogelijk!) zullen gaan beleven met dit massage t-shirt!

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *